Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Archive.org zřejmě bude ignorovat robots.txt od NULL - "Ve všech svých komentářích ve stromu pod mým...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 4. 2017 6:59

    NULL (neregistrovaný)

    "Ve všech svých komentářích ve stromu pod mým komentářem na začátku tohoto vlákna."

    No jasně. Každý kdo nesohlasí s Jirsákem, s jeho ad hoc právními analýzami za které ručí asi jako kolot Vilda, a každý s kým Jirsák nesouhlasí, je prostě lhář a jeho názory jsou prolhané konstrukce. To je evidentní.

    "To, že to tvrdíte od začátku, neznamená, že je to pravda."

    A to, že ty s tím nesouhlasíš, taky znamená prd. Tak si to laskavě uvědom. Chápu, že každý tvůj dojem a výrok který vyslovíš ti připadá jako největší moudro a perly světa nad kterými be se měli všichni rozplývat, ale to je opravdu jenom tvůj pocit.

    "Například je lež už v tom, že píšete o vidění, když diskuse je o archivaci a zpřístupnění."

    Uvědom si rozmazlený Jirsáku, že když má někdo jiný názor než ty, i kdyby se pletl, tak ještě není lhář. Lhát, znamená uvádět v omyl záměrně. To děláš ty, když někomu podsouváš to co neřekl. Lháři prolhaný. A už jsem ti jednou napsal, že se smí dikutovat i o jiných věcech, než je zprávička nebo to co ty, rozmazlený Jirsák, dovolíš. Na co si to tady hraješ, na nějakého tady arbitra diskuze?

    "Nepsal jste náhodou, že „vidět“ a „archivovat“ nejsou synonyma? "

    A jsou snad? Nejsou. Aby nějaká akce mohla s jinou souviset, tak jejich názvy nemusí být synonyma. Teda pokud máš všech pět pohromadě a nebo kolem sebe nepotřebuješ plivat jací jsou všichni lháři.