Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Archive.org zřejmě bude ignorovat robots.txt od Filip Jirsák - No jasně. Každý kdo nesohlasí s Jirsákem, s...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 4. 2017 7:23

    Filip Jirsák

    No jasně. Každý kdo nesohlasí s Jirsákem, s jeho ad hoc právními analýzami za které ručí asi jako kolot Vilda, a každý s kým Jirsák nesouhlasí, je prostě lhář a jeho názory jsou prolhané konstrukce. To je evidentní.
    Další vaše lež. Já jsem nic takového netvrdil. Už dříve jsem vám jasně napsal, co na vašich tvrzeních není pravda. Nenalhávejte si, že problém vašich tvrzení je jenom v tom, že s nimi nesouhlasím – jejich problém je v tom, že jsou v rozporu s fakty.

    A to, že ty s tím nesouhlasíš, taky znamená prd. Tak si to laskavě uvědom.
    To je ovšem jen vaše manipulace. Já jsem nic takového nikdy netvrdil – nejde o to, že s tím nesouhlasím, ale o to, že ta tvrzení jsou v rozporu s fakty.

    Lhát, znamená uvádět v omyl záměrně.
    Co jiného než záměr je to, když vy napíšete nějaké tvrzení, já napíšu protiargumenty, a vy napíšete, že sice žádné protiargumenty psát nebudete, ale stejně na svém tvrzení trváte? To je omyl?

    To děláš ty, když někomu podsouváš to co neřekl.
    Kdy jsem něco takového udělal? Na to jste expert vy – naposledy jste to udělal třeba v tom, co cituji na začátku tohohle komentáře.

    A už jsem ti jednou napsal, že se smí dikutovat i o jiných věcech, než je zprávička
    To já jsem taky nikdy nerozporoval. Akorát je hloupé, když někdo reaguje na nějaký komentář, a postupně z něj vyleze, že to vlastně vůbec nebyla reakce na ten komentář, ale že akorát začal jiné téma.

    Aby nějaká akce mohla s jinou souviset, tak jejich názvy nemusí být synonyma.
    Jenže tady se nebavíme o nějaké souvislosti. Když nechci, aby něco bylo archivováno, k čemu je vaše rada, co mám dělat, aby něco nebylo vidět? „FJ: Bolí mne hlava. NULL: Na zlomenou nohu se dává teplý obklad.“ Je fajn, že chápete, že hlava a noha nejsou synonyma, je pravda, že spolu hlava a noha nějak souvisí, ale taky je pravda, že ta vaše reakce je úplně mimo, a to i kdyby byla pravdivá.