Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Archive.org zřejmě bude ignorovat robots.txt od Filip Jirsák - Chtěl jste odpovědět na otázku. Pak tvrdíte, že...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 5. 2017 10:52

    Filip Jirsák

    Chtěl jste odpovědět na otázku. Pak tvrdíte, že zadání té otázky ignoruju, a jako důkaz označíte v celém textu dvě části – první zvýrazněná část je mimo tu otázku, na druhou zvýrazněnou část jsem odpověděl.

    Být označován za lháře, pitomce a rozmazlené děcko od někoho, kdo ani neví, co je to otázka, mne vůbec netrápí.

    Vzhledem k tomu, že jsou vaše vyjádření velmi mlhavá a nejasná – abyste zakryl fakt, že nejsou vůbec promyšlená –, je rafinované pokoušet se oponenta dostat tím, že budete na vaše tekuté otázky chtít naprosto exaktní odpověď (zajímalo by mne, kdo vám to poradil). Oponent se tak dostává do situace, kdy se bude pokoušet uhodnout a domyslet, co jste tím vágním tvrzením asi tak mohl myslet – načež ho snadno odpálkujete, že vám něco podsouvá a vy jste myslel něco jiného (ovšem nesmíte udělat tu chybu, že byste se pokusil svá tvrzení upřesnit – to se vám ale neděje). Nebo se může začít oponent doptávat, co jste tím nejasným tvrzením vlastně myslel. Pak to můžete hrát na to, že oponent je úplný hlupák a nepochopí jednoduchou otázku. Akorát se vám nesmí stát, jako se vám stalo právě teď, že ukážete, že tu otázku nechápete vy sám. Napíšete „neumíš odpovědět na otázku“ a tu otázku uvedete za to označenou v uvozovkách – a následně tvrdíte, že to není ta otázka.

    Tak co, už jste zjistil, na kterou otázku neumím odpovědět? To je prekérní situace, že – neustále mne obviňujete, že neumím odpovědět na nějakou otázku, ale pak se ukáže, že tu otázku ani neumíte zformulovat.

    Ale omlouvám se vám za to, že jsem vaše tvrzení označil za lži – výrazně jsem přecenil vaše schopnosti. Ke lhaní je potřeba nějaký záměr a následně v souladu s tím záměrem formulovat nějaký výrok. To je na vás příliš sofistikované. Vy zatím řešíte mnohem jednodušší úlohy. Například:

    Přečtěte si následující výrok:

    Na otázku „A můžeš mi vysvětlit jak budeš na archive.org, nebo soukromě, archivovat něco, co na net nikdy nedám?“ odpovědět neumíš.

    Jak zní otázka, o které je v daném výroku řeč?

    Hodně štěstí při řešení tohoto záludného úkolu!