Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Ballot screen ve Windows končí. Uplynula pětiletá lhůta od nobody - ui/ux je dle vas eye candy ?? firefox inkrementani...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 12. 2014 22:11

    nobody (neregistrovaný)

    ui/ux je dle vas eye candy ??

    firefox inkrementani updates - tohle vytahujte az windows budou umet stahnout pro IE posledni opravu bez toho aby nejdriv tahali predchozi opravu, na ni po restartu dotahli opravu opravy a po restartu dalsim finalni opravu :) btw: cely firefox ma 37MB to je opravdu pruser tahat cele, hlavne ze 1GB mesicne update do W8 je v pohode ze ? ;)

    asi aby se pak mohli autoři chlubit, kolik downloadů měli za poslední měsíc
    asi ne, to MS se chlubi kolik se prodalo W8, pritom ignoruje ze spousta z nich se downgraduje na w7, dalsi se neaktivujou protoze se nahodi Linux, dalsi se nepouzijou protoze ma firma Select ale kupuje PC/NB s OEM protoze je to levnejsi, dalsi se prodavaji s licenci na W8 a preinstalovane jsou W7, atd, atd... ;)

    "prevraceni kvuli navazani" - to je přece právo vlastníka platformy ano, ale porad je to prasarna a ubohost, coz je pravo ms kterej v tom ma praxi :)

    Ad vime nejlepe co uzivatele chteji - jenže to v MS minimálně na desktopu a serveru vědí velmi dobře.
    uspech Windows a Office neni o tom ze MS vedel co uzivatela chteji a jak, ale protoze to nasilne protlacil, Exchange zadny uspech nema krome instituci kde za nasazeni bylo radikalne zalobovano...

    Příkladem je GIMP, který se vyvíjí už 18 let, a pro vážnější práci s grafikou je pořád naprosto nepoužitelný
    pouzitelnost GIMPu je rozhodne lepsi nez Malovani :)