Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Bezplatná aktualizace na Windows 10 končí za tři měsíce od Lael Ophir - Ad parodii spreadsheetu, která je nekompatibilní nejenom s...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 5. 2016 16:43

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad parodii spreadsheetu, která je nekompatibilní nejenom s vlastnístarší verzí, ale i sama se sebou - nějaká konkrétní ukázka nekompabitility Excelu se starší verzí?

    Ad na monitoru s rozlišením 900 řádků zabere nepřehledný menu 1/3 displeje - zkuste si vymýšlet méně okatě. Mě ribbon zabírá 135 bodů, což je 15% na 900-řádkovém displayi. Navíc se dá triviálně přepnout tak že se zobrazuje jenom seznam karet. A přehlednost ribbonu je měřitelně lepší než u menu, kde je jsou některé položky "inteligentně" skryté ve třetí i čtvrté úrovni menu.

    Ad Proč při horší funkcionalitě těch samých věcí platit malýmu měkýmu za to, že se uprostřed automatizovanýho měření, který trvá pár desítek hodin, restartuje systém z důvodu aktualizace, když neořezanou funkcionalitu můžeš mít zadarmo a bez restartu - fakt se umíte naučit bash, regexy, našprtat se stovky příkazů a jejich syntaxi, víte jak se jmenují jednotlivé logy, ale neumíte triválně nastavit Windows Update? To pak asi nebude problém produktu. Jinak netvrdím že máte přejít na Windows a používat SFU. Tvrdím že pro konkrétního člověka může být Subsystem for Linux zajímavější než změny v Cortaně nebo nová ikona Windows Exploreru.