Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Bitcoin překročil 8 000 dolarů od i - Ten kdo nakoupil před rokem nebo dvěma, vydělá...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 11. 2017 9:11

    i (neregistrovaný)

    Ten kdo nakoupil před rokem nebo dvěma, vydělá jmění i kdyby prodal až po poklesu na polovinu.
    A po těch poklesech které teď několikkrát bitcoin předved, ( překupničtí "analytici" tomu říkají korekce :-) ), lidé spíš získávají návyk, že pokles je příležitost k nákupu a ne že ztrácí hodnotu.

    Já před dvěma lety koupil za 15000,-Kč a před rokem za dalších 15000,-Kč, tak že celkem za 30 000,- letos jsem nekupoval a to co dnes mám v bitcoinu bych snadno prodal za 500 000,- Kč. A to jsem ještě neprodal všechen BitcoinCash který se mi z toho urodil. Ve stejný čas jsem stejné peníze uložil do duchodového připojištění a co myslíte ? kde mám víc ? A která z těchto hromádek je dostupnější ? Dnes si na peníze v duchodovém připojištění sáhnout nemohu, ale na to co mám v BTC ano.

    To bylo jen takové malé porovnání.

    Bitcoin má mnoho technických problémů a dnes existují alternatívy, vývojové mutace v rámci evoluce kryptoměn, které tyto technické problémy řeší, nebo spíš evolučně zkouší některá řešení. Dav je ale docela dementní organizmus, technické detaily ho nezajímají, tak že se zatím chová jako kdyby existoval jen ten bitcoin. Možná je to příležitost prostudovat technické odchylky těch ostatních kryptoměn a zvážit zda není čas nějakou malou dlouhodobou investici provést do některých alternativ ;-) a zrovna tady na tomto serveru by mohli být lidé kteří ty technické odlišnosti mohou pochopit.