Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Bitcoin se v úterý pravděpodobně rozdělí na dvě měny od Unknown - "Abys sis moh vybirat tak nejprve musis mit...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 8. 2017 10:58

    Unknown (neregistrovaný)

    "Abys sis moh vybirat tak nejprve musis mit z ceho"

    Problem, vybrat si ve druhem kole nektereho ze dvou zbyvajicich kandidatu, ma u voleb spousta lidi na celem svete, ale temer vzdy si vybrat lze. Pri blizsim zkoumani totiz byvaji mezi zdanlive stejne "spatnymi" kandidaty rozdily, ale kdo nechce ten je proste neuvidi. Demokrat (presvedcenim, ne volic te strany v USA) si ale vetsinou dokaze nekoho vybrat, byt je to mnohokrat "se skripanim zubu" jak by urcite mohlo z lonska vypravet mnoho americanu. Lide kteri nedokazou unest skutecnost ze ani jeden ze dvou finalistu nereprezentuje jejich idealy budou vykrikovat ze si nebylo z ceho vybrat (a ze to tudiz neni zadna skutecna demokracie), a urcita cast lidi rekne ze k volbam nesla protoze si nedokazala vybrat (coz je neco jineho nez rikat ze si neslo vybrat).

    K demokracii totiz patri i umeni unest aktualni porazku sveho svetonazoru, coz samozrejme neznamena ze po volbach nemlze proti krokum nove leadera protestovat!!!!