Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Bitva o vydání Kima Dotcoma do USA proběhne příští pondělí od hugochavez - :o) myslim ze jste vystihl americke realie pomerne...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 9. 2015 4:12

    hugochavez (neregistrovaný)

    :o) myslim ze jste vystihl americke realie pomerne presne. Ja bych jen upresnil - NE koho tam zvoli ale kdo jim bude vybran a vzapeti dosazen. Ty casy kdy americky prezident byl skutene "clovek na svem miste" ktery rozhodoval podle sveho vedomi a svedomi jsou od doby Franklin Delano Roosevelta nenavratne pryc. Pak uz to byli jen same loutky - s vyjimkou JFK ktery dokazal bouchnout do stolu a taky podle toho dopadl (+ jeho bratr Robert Kennedy ktery dopadl uplne stejne o 5let pozdeji) Na druhou stranu my v Evrope na tom nejsme o moc lepe- nevim jak Vy ale ja TOHLETO http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/wp-content/uploads/2012/12/rompuy.jpg nikdy nevolil a pokud vim ani nami voleni zastupci do EU parlamentu tohleto nevolili...... Presto nas TOHLETO donedavna ve svete reprezentovalo jako prezident EU..... cili se ani nelze divit ze nas Evropany Amerika (a jine velke zeme) povazuji za menecenne debily.......o Barosovi, baronce Ashtonove apod figurach je skoda mluvit a to co tam sedi nyni neni o nic mensi katastrofa...­..Nakonec udalosti poslednich tydnu to jen dokazuji. Klause sice bytostne nesnasim ale musim uznat ze mel pravdu kdyz se stavel na zadni a odmital podepsat Lisabonskou smlouvu (on byl totiz tehdy asi jedinej kdo si ten canc skutecne precet' celej a doslo mu co v tom stoji) No ale to uz jsem se dostal nekam uplne jinam :o)))))))))))
    PS: http://www.csfd.cz/film/329483-untold-history-of-the-united-states-the/ Pekne natocene a hlavne historicky podlozene, na rozdil od Moorovych levicovych agitek.