Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Blokování reklamy je na webu čím dál častější od Samuel Kupka - Ja som za, nech sa takyto obsah cim...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 8. 2013 12:53

    Samuel Kupka

    Ja som za, nech sa takyto obsah cim skor ocitne na smetisku dejin. Mohol by to byt impulz pre rozbehnutie projektov typu patreon.com a podobnych. Osobne blokujem reklamu, lebo ma proste otravuje, na druhu stranu nemam problem minut mesacne 10 az 20 dolarov za dobry obsah, len nech existuje pohodlny a bezpecny sposob, ako dorucit moje peniaze autorom, ktorym chcem realne zaplatit.

    Napriklad take piano bol sice dobry pokus, ale realizacia priserna. Neviem sa totiz preniest cez to, aby cast mojich penazi ziskalo take sme.sk, ktore je otrasne. Ale keby to spravili ako pokladnicku, ktoru si viem mesacne nabit na niekolko eur a na vsetkych strankach zapojenych do projektu sa zobrazi lista s ikonkou, na ktoru ked kliknem, dostane tento web nejaku ciastku z mojej mesacne platby. Proste, tak ako mam v bookmarkoch weby, ktore mam rad a navstevujem, toto by sa mohlo volat Paymarks a pridal by som si tam weby, ktorym chcem platit. A system nech si kludne necha 5% ako prevadzkovy poplatok.