Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Britská vláda chce zákonem omezit šifrovanou komunikaci od Ľubomír Mlích - <i>protože kvůli takovým jako ty se ve Velké...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 5. 2015 19:18

    Ľubomír Mlích (neregistrovaný)

    <i>protože kvůli takovým jako ty se ve Velké Británii smí podle "Zákona o útočných zbraních" jídelní příbory prodávat pouze osobám starším osmnácti let, a v Austrálii je bumerang na seznamu zakázaných zbraní!</i>

    Jsem se jenom zeptal na pár "nevinných" otázek. Vůbec nic jsem netvrdil ani neprosazoval :) Není mi jasné, jaký smysl má tato zpráva a co je jejím cílem.

    Navzdory tomu bych řekl, že lidé ve Velké Británii se bez problémů nají příborem. Také bych řekl, že průměrný teenager může zajít v GB do Mekáče a tam příbor dostane k jídlu. A také jsem v osmnácti letech neměl potřebu chodit do obchodu a kupovat si příbory. Možná jsem světlá výjimka a měl jsem výjimečně pohodový život.

    To že je v Austrálii zakázaný bumerang nebo v GB zakázané nosit nůž, neznamená, že lidi z Austrálie nic neloví bumerangem a ani, že lidé z GB nemůžou nikde nic uříznout nožem, ani ten chleba.