Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Byla uvolněna GA verze MySQL 5.1 od LENIN POWER! - No ale to patri k me praci, vedet...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2008 10:06

    LENIN POWER!
    No ale to patri k me praci, vedet jak vypadaji prumerne LAMP projekty, jak pak mam mit vseobecny rozhled o tom kterou technologii pouzivat a kterou ne? To myslite ze vam v IT staci naucit se rekneme Oracle a delat v tom do konce zivota? My mame dost siroky rozptyl pokud se jedna o typy zakazek. Casto delame i veci ktere jsme nikdy predtim nedelali a ja se tehle novych projektu vubec nebojim. Chapu ze lidi se boji ruznych technologii, treba mainframu, ale to neni muj pripad -- ja to beru spis jako vyzvu.

    A to ze vetsina LAMP aplikaci byla bastl pred 5ti lety jeste nic nevypovida o tom ze to jsou bastly i ted. Lidi se mohli ten LAMP lepe naucit a PHP jazyk za tu dobu taky prodelal nejaky ten vyvoj.

    Taky si hraju s opensuse 11.1 ackoliv ho nikdy realne pouzivat nebudu. To podle vas taky nesmim protoze vydelavam prilis penez na to abych se zahazoval s opensuse? Jo ted jsem si vzpomel ze nekdy taky pomaham imigrantske sluzce se zakladnim vzdelanim ktera neni ani trochu hezka s mytim nadobi nebo varenim; proc se vlastne s ni vubec zahazuju? Mel bych se nadsebou zamyslet a jit na dalsi z milionu nudnych party pro bohate lidi.