Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Bývalí zaměstnanci Nokia plánují pokračovat s operačním systémem MeeGo od pravdokop - Jestli Mrkvosoft někoho převálcoval, tak to nikdy nebylo...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 7. 2012 0:21

    pravdokop

    Jestli Mrkvosoft někoho převálcoval, tak to nikdy nebylo kvalitou jeho software, ale jen a jen hrubou silou jeho právníků a miliard dolarů, za které si může koupit cokoliv a kohokoliv.

    Prakticky vše, co kdy stvořil, byl z hlediska kvality PROPADÁK, který se pak výše uvedenými nekalými prostředky snažil horko-těžko spravit.

    Linux je v počtu běžících instancí naprosto dominantním OS po celém světě na serverech, mobilech, routerech, atd. A to jen díky své kvalitě, bezproblémové dostupnosti (i zhlediska ceny) a v neposlední řadě i filozofii, nahony vzdálené Mrkvosoftímu heslu "NAPAKOVAT SE NA ÚKOR UŽIVATELE".

    Jen díky tomu, že si Mrkvosoft nekalými praktikami zavázal výrobce a prodejce HW k FAKTICKÉ BLOKACI jiných OS, než jsou Widle, si ještě udržuje nadvládu na poli desktopů. Ale i tam na něj jednou dojde, neb boží mlýny melou pomalu, ale jistě.