Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Češi opět odmítli háčky a čárky v doméně .CZ od Prezdivka - Prvni polovina meho prispevku nebyla minena seriozne a...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 2. 2017 13:26

    Prezdivka (neregistrovaný)

    Prvni polovina meho prispevku nebyla minena seriozne a nejsem si jisty, k cemu je dobre na neseriozni, zamerne smesnou uvahu, odpovidat seriozne. Tolik vysvetleni k formatovani a emoji.

    Ohledne "nebezi ...", ty duvody nejsou politicke, ale jde o dodrzeni "dohody/standar­du/...". To je prece otazka lidskeho souziti po celou historii lidstva. Bez nejakych danych zasad proste spolecnost nemuze ve vetsim celku fungovat. Jestlize neco nema fungovat na domene .CZ, ale ma fungovat na domene .XYZ, neznamena to nutne, ze na .CZ to nelze technicky provest, ale ze je dohoda toto nedelat. Kdyz tu dohodu chce nekdo porusit, je to problem toho subjektu, ktery poruseni dohody provedl. Nemyslim si, ze umyslne zavedeni technickych limitu by to vyresilo. Podobne jako treba kdokoliv se muze dopustit vrazdy, ale z duvodu, ktere nejsou politicke, toto nedela a ani neni nutne, aby to bylo technicky znemozneno treba nejaky osobnim dronem, ktery by sveho svereneho jedince neustale sledoval a byl kdykoliv pripraven pouzit vestaveny taser, aby vrazde pokud mozno zabranil.