Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Česká pirátská strana zaregistrována, chystá se do voleb od SPX - jj. hlavním problémem je Bursíkovo despotické vedení strany...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 6. 2009 12:45

    SPX (neregistrovaný)

    jj. hlavním problémem je Bursíkovo despotické vedení strany vyjádřeno „Silou, Kaťuško silou..“ s královnou Biomasou po boku, nerespektujicí odlišné názory jeho strany. Zato jako ministr ŽP se projevil jako zdatný manager a pod jeho taktovkou se na české poměry udělalo hodně práce. Situace SZ je nadále na vahách. Liška je relativně slabej ve snahách postavit stranu na nohy. Není schopen přijmout bývalé stranické oponenty a nastolit tak důvěru v obrodné snahy vnitrostranické demokracie. To jak se zachovala SZ ve věci radaru potažmo zřízení exteritoriální základny USA u nás vidím jako zradu na voličích, kteří ji v nadcházejicích volbách nezvolí do parlamentu.

    V případě obrození SZ by přicházela v potaz zajímavá teorie o společné koalici s Českou pirátskou stranou do příštích voleb. Dle mého soudu, by tato aliance byla reálně volitelná a mohla být „černým koněm v plachtoví“.