Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Český rozhlas na přelomu roku vypne vysílání na středních a dlouhých vlnách od Trident - Ale souvisi. Staci hledat mezi radky. Preshranicni prijem radia...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 12. 2021 12:05

    Trident

    Ale souvisi. Staci hledat mezi radky.

    Preshranicni prijem radia (pro nas prihranicniky i TV) navzdory ruseni daval alternativni obraz o svete navzdory propagande. Coz plati dodnes. A muze byt dulezite v momente kdy stavajici rezim bude varit obcanskou zabu tak pomalu az o tom na co se smite divat(rozumej omezovat IP konektivitu) bude rozhodovat RRTV a ulicni vybor osy zla.

    V tuto chvili pak dostava DRM pripadne sat prijem uplne jiny rozmer.

    Staci se mrknout na Al Jazeeira, NHK,CCNTV,KBS­,DD,BBC,DW-TV,Africa News. Clovek muze tak dobre negovat vliv propagandistickych rezimu vcetne manipulace s informacemi v nasich mediich.

    A ano narazky na Prazaky mam porad. Diky jejich pokrivenemu videni zbytku republiky (cim starsi tim horsi) ktere je treba neustale uvadet do realneho stavu. Zil jsem v Praze nejakou tu dekadu. No dobre dve kdyz pocitam svoji emigraci za stestim... Takze o tom neco vim. Dodnes se to nezmenilo.

    Startupova kultura naproti tomu se snad i diky covidu a velkym skandalum slusne procistila a musim rici ze jsem rad ze vidim jiz nadejne projekty i s business planem ktery dava smysl.Byt naposledy jsem mel na stole nejakou akvizici male firmy co dela "software defined power plant with AI management" coz je slusny exkrement.

    31. 12. 2021, 12:08 editováno autorem komentáře