Hlavní navigace

Názor ke zprávičce ČHMÚ musí zveřejnit historická data o počasí od E D O T - No jasan. Jsem proti nasili pokud neni v...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 7. 2018 21:17

    E D O T (neregistrovaný)

    No jasan. Jsem proti nasili pokud neni v obrane. Rodice mne vychovali tak ,ze to pozazuji za moralne spravne.

    Najdete tam blud a vyargumentujte ho. Jen predem prosim at vase 'argumentace' neni zalozena na ucelovce, kampani, 13 let starych kralicich & friends.

    Nekdo jednou v diskuzi napsal (volne parafrazovane): "Svodnou smenu vzdy provazelo nasili. Socializmus/ko­munizmus je jen trzni optimalizace tohoto nasili"

    Socialni stat/socializ­mus/komunizmus/a dalsi je jeden giganticky zpusob jak utlacovat mensiny. Politik uplaci z uloupenych penez vetsinu, kterou potrebuje aby vyhral volby. Pozdeji prosazuje takove kroky, ktere chce ta vetsina prosazovat na ukor tech mensin.

    Fundamentalne ocisteny proces demokraticke volby je pak zpusob jak se vyse popsaneho pomalu ale jiste dobrat. Proto existuje tolik kamuflazi, odstinu demokracie a kazdy proponent ma svoji definici, kterou ad-hoc upravuje podle toho s kym prave diskutuje.

    Tim ze se tu ted vymezuji vuci demokracii vsak nerikam, ze neexistuji jine lepsi ci horsi moznosti jak se k uzurpaci prav mensin vetsinou dobrat.