Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Chrome pro Windows poprvé v 64 bitech (betaverze) od Jarda_P - Otazka je, jestli s tim rozlozenim Google prorazil...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 8. 2014 14:17

    Jarda_P

    Otazka je, jestli s tim rozlozenim Google prorazil proto, ze je nejlepsi nebo proto, ze Chrome se pribaluje uz i k rohlikum, tak jako kdysi IE k Widlim a take diky jinym marketingovym trikum. Spousta lidi pouziva Chrome proto, ze uz se o nem mluvi snad uz i v televiznich serialech a na zasedani parlamentu. Ovsem mluvi se o nem proto, ze ho tolik lidi pouziva nebo ho tolik lidi pouziva proto, ze se o nem furt mluvi?

    Jinak to rozlozeni je lepsi cim? Tim, ze ma kulate taby? To je dost malo. Jinak vidim sama negativa. Mizerna prace s taby: taby se smrsknou, az nevidim ani favicon, nasledne prelezou doprava pres ovladaci prvky okna. V Googlu asi maji vsichni displaye formatu 50:1. Ale na normalnim displayi se v tom neda nic najit.

    To, ze neni kam nacpat rozsireni, take neni moc rajcovne. Vsechno se to cpe do adresniho radku, coz pri displayi o formatu 50:1 jiste neni problem, ale na notebooku a jeste vice netbooku to problem je. A kam dat rozsireni, ktera stale neco zobrazuji/moni­toruji? Status bar Chrome nema, takze smula.

    Nemluve o dalsich vyhodach, jako nefunkcnost rady rozsireni, nepouzitelnost rady rozsireni, ktera zobrazuji dialogy nad oknem Chrome a tedy obvykle mimo display... Doposud jsem nenasel ani dostatecne schopnou nahradu za Session Manager, ktery mam ve FF/Palemoonu.

    A co pametova a CPU narocnost? Take zadna slava. Budme radi, ze to nezere jak Android SDK.