Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Chyba v Safari 15 může prozradit na které stránky chodíte a také vaši identitu od Ladis - A co jste nepochopil? Tak stručně: 1) před...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2022 23:00

    Ladis

    A co jste nepochopil? Tak stručně: 1) před 30 lety přišel TCP/IP stack do Windows 3.x (když se tedy chlubíte těmi znalostmi sítí), 2) před 20 lety se používaly pluginy QuickTime a WMV, 3) před 10 lety se používal plugin Flash, 4) dnes se používá HTML5 (a není to tak, že dokud nějakou funkčnost neumí čisté HTML, že to znamená, že to prohlížeč neumí vůbec).

    Ehm, víte, že skutečně existovaly mobily s Windows (populární např. zde v Evropě, včetně Česka), a jsou i mobily s Linuxem? Každý den se člověk dozví něco nového, není to paráda?

    To je hezké, že je WebView nezávislé na Androidu (když většina zařízení nedostává aktualizace). Ale za cenu, že je závislé na službách Googlu, čímžto bez nich nefunguje (domnívám se tedy, že na většinu telefonů bez GMS tam tu knihovnu Číňani nakopírovali, aby aplikace nějak fungovaly, ale samozřejmě bez Google Play zapomeňte na aktualizace):
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.webview&hl=cs&gl=US