Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Chyba v X.org umožňuje eskalaci práv na Linuxu i BSD od null null - Klasický manažerský bullshit. Jenom hlupák se může ohánět...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 10. 2018 8:51

    null null (neregistrovaný)

    Klasický manažerský bullshit. Jenom hlupák se může ohánět konečným číslem bez toho aby uvedl i okolnosti - zde pokud chceš porovnávat nějakou kvalitu (nevíme jakou), tak jsou to např. závažnosti chyb a jak moc jsou kde chyby vůbec hledány, porovnání s počtem oprav, jejich časovým prodlením + odkaz na zdroj je naprosto nedostatečný. Kdybys měl za sebou alespoň průměrnou vysokou školu, tak by ti pracky upadly vůbec uvést takto zdroj.

    Ale věřím že pokud těm dvěma číslům dáš v powerpointu pořádný font a "výstižné" barvy, tak sklidíš uznalý potlesk od stejně inteligentních kolegů.

    Jelikož jsi nedodal žádná fakta ale jenom nějaké dvě čísla, tak můžeme vesele spekulovat. Tedy jedno z vysvětlení by taky klidně mohlo být, že zatímco na jednom se poctivě hledají, nahlašují a opravují, na druhém když už se hledají, tak se zrovna exploitují a co je nahlášeno se málodky opraví ... Ale ne že bych chtěl bořit nějaké mýty.