Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Číňan uvězněn za prodej software na obcházení Velkého čínského firewallu od Jarda_P - Vy si pod ziskem nedovede představit ani radost,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 9. 2017 10:11

    Jarda_P

    Vy si pod ziskem nedovede představit ani radost, ani dobrý pocit z toho, že jste někomu pomohl, ale jen a jen ty špinavé peníze a proto je pro vás zisk špatný. Není to trochu primitivní pohled na svět?

    Klickujete. Zisk ve forme spinavych penez je to, o cem pisete vy v souvislosti s vasimi protestanty. Ta vase optimalizace rozdeleni zdroju a maximalizace zisku urcite neni o tom, ze by protestant udelal radost nekomu jinemu nebo nekomu jinemu pomohl. Tim se totiz moc penez nevydela a tak to neni to, na co se ti vasi protestanti soustredi. Obraz protestantske spolecnosti USA to potvrzuje. Radost tam maji hlavne ti, kteri stale vice bohatnou na ukor tech, kteri stale vice chudnou.

    O cizi radost a pomoc jinym se staraji idealisti, ne protestanti. Naprosto mi unika, jakou radost napriklad melo zpusobit milionum cernochu jejich zotroceni protestanty, pokud tedy prezili prevoz lodi v podminkach, v jakych nebyl prevazen ani dobytek.