Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Čínská vláda upřednostnila Microsoft před Linuxem od anonym - Koukám, že co se týče demagogie jste opravdu...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 8. 2007 15:34

    anonymní
    Koukám, že co se týče demagogie jste opravdu těžká váha.

    Vím, že máte moc práce. Zareagovat na tolik příspěvků v tolika diskuzích. Ale i tak Vám doporučím si ještě jednou přečíst příspěvek na který reagujete.

    Nevím v jakém oddělení Microsoftu pracujete ale musím uznat, že se opravdu přísně držíte jejich politiky. Chyba je v uživateli, správci, driverech, médiích ... ale nikdy, opakuji, nikdy v našem svatém systému. Žádné pochybnosti. To je axiom. To je možná věc, která je na Windows nejvíce odpuzující. Ta už několik opatlaná věta "Chyba mezi klávesnicí a židlí".

    Zkusím to vysvětlit ještě jednou. Problém není v tom, že systém swapuje. To bude svým způsobem čas od času dělat každý systém. Jde o to, že když Windows swapuje tak se výrazně cuká. OPAKUJI JENOM WINDOWS. Ne Linux, ne Mac.

    A je mi jedno zda za to může vadný driver nebo tlaková výše na Giblartarem. Fakt je ten, že s tím stejně nic nenadělám.

    Příkaz start samozřejmě znám ale neznám způsob, jak ho smysluplně použít. Dokumentace k Windows je totiž prachbídná. Rozhodně ne, jak ho jednoduše zakomponovat do toho magického okna "vlastnosti", kde se nastavují parametry ikony.

    Vaše připomínka, že neumím administrovat Windows a nastavovat permision. Jak to tak jistě víte? Ne, vše je nastaveno tak jak má a přesto se prostě w2k čas od času serou. Serou se mě, serou se kamarádům, serou se miliónům dalších lidí na celém světě. Stačí se podívat na Google. Ale je jasné, že Vy jasnozřiví v té pravé víře tomu nikdy neuvěříte. Vy jste prostě nikdy nezažil, že se musí systém reinstalovat, protože je totálně mimo.

    Musím letět.
    Příjemné kochání na Visou

    Sbohem