Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Compiz Fusion: co Windows nemají? od anonym - Klidne cely retezec ono je totiz potreba vsechno...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 12. 2007 19:23

    anonymní
    Klidne cely retezec ono je totiz potreba vsechno pokud to komponovani ma tedy clovek brat a delat vazne.
    Jediny pouzitelny program ktery jsem prozatim naleznul je Audacity v nemz se da pripravit nejaky ten zvukovy sampl s jakou takous editacni a efektovou volnosti.
    Ovsem pak uz je problem.
    Sekvencer ktery umi nejake softsynth nastroje, samplove nastroje u kterych umi pracovat s nejakym efektem obalkou a podobne plus umi efekty aka fitry na kanalech a nekolik spusobu prace se zaznamem notace, neco jako je Fruity Loops, Steinberg Cubase nebo jine ve windows jsem nenasel.

    Alespon v repositarich linuxu - Ubuntu, Xubuntu, Mint a Ubuntu Studio, kdyz uz neco vyberu a stahnu ukazal se program (zatim)vzdy jako nedostatecny, mam z toho smisene pocity protoze linux se jinak da celkem bez problemu (s vyhradami) pouzivat, v nouzi jsem hledal jako nahrazku nejaky tracker dosahujici kvalit alepon stareho Impulse Trackeru pro DOS a to co jsem videl nebo spise nevidel je fakt bida (linuxsoft.cz).
    Matne si pamatuji ze asi pred rokem jsem zbezne prolitl recenzi jakehosi sekvenceru pro linux ktery vypadal alespon jako ze by tam cosi slo jenomze zaboha si nemuzu vybavit jak se jmenoval a to testovani ruznych polotovaru me uz opravdu nebavi.

    Bude alespon fungovat tracker pro DOS v nejekem emulatoru ? muzete mi rict jak to rozchodit nebo si musim pomoct sam ?