Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Copyrightový troll může žalovat 22 tisíc Norů kvůli filmovému pirátství od Tomáš - Milenie, tomto podvláknu se vede debata o tom,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 3. 2018 13:31

    Tomáš (neregistrovaný)

    Milenie, tomto podvláknu se vede debata o tom, jaké svobody mají na Východě a na Západě naopak ne, což už tak souvisí s původním tématem jen velmi, velmi okrajově. Ale narvat do toho navíc ještě Okamuru, Ledeckou a sčítání lidu (už chybí jen Hitler, číslo Bestie a 11. září), no tak to už chce trolí kouliska velikosti kantalupského melounu.

    Pokud toužíte debatovat o tom, že je podle vašeho názoru potřeba nahradit jednotlivá ministerstva všelidovým hlasováním, jak nás Okamura všechny spasí, jak je tady všechno špatně a jako bonus ještě chcete fest proškolit ty, kteří světe zboř se nemají stejný názor jako vy, je potřeba si založit si na to své vlastní podvlákno. A do něj to napsat tak zajímavě, že tam přilákáte zájemce o diskusi s vámi, aniž byste musel pa-ra-zi-to-vat na cizích názorech.

    Takže za mne: nebudu se s vámi o tom vůbec bavit. Seberte si, prosím, své vize o přímé demokracii a natlučte si je do jedné špice, do druhé si pak nabouchejte svou spikleneckou teorii o úspěchu Ledecké navzdory absenci obecného referenda.