Hlavní navigace

Názor ke zprávičce CZ.NIC nabízí institucím veřejné správy zapůjčení routeru Turris Omnia od Filip Jirsák - @Nick Sekáč Magor: Ta negativní hodnocení byla užitečná....

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2019 10:40

    Filip Jirsák

    @Nick Sekáč Magor: Ta negativní hodnocení byla užitečná. Speciálně u vašich komentářů, kde se tím dalo jednoduše ohodnotit, že jsou mimo téma, zmatené, nepravdivé nebo (častěji a) útočné. Pokud má někdo výhrady k věci, samozřejmě to může napsat jako komentář a obvykle to udělá. Když ale komentář žádnou věc neobsahuje, je zbytečné o tom psát celý komentář.

    Že jste se z negativních hodnocení nijak nepoučil je sice smutné, ale aspoň je to vodítko pro občasné návštěvníky. Když narazím na komentář někoho neznámého a ten komentář mi připadá úplně ujetý, nejsem si jist, zda jsem úplně mimo já nebo ten komentující. Občas si člověk klade otázku: „Je Magor on nebo já?“ Pokud takový komentář má spoustu negativních hodnocení, je to takové vodítko, že problém bude spíš v komentáři.

    Samozřejmě, že ty palce nejsou dokonalé. Ale připadá mi tak nějak signifikantní, kdo vítá zrušení negativních hodnocení.