Hlavní navigace

Názor ke zprávičce CZ.NIC zablokoval osm domén dezinformačních webů od Filip Jirsák - Samozřejmě že napsal, jenom si neuvědomujete, po čem...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 2. 2022 14:33

    Filip Jirsák

    Samozřejmě že napsal, jenom si neuvědomujete, po čem voláte.
    Kdyby to tak bylo, nemusel byste mi nic podsouvat.

    Vyslovovat se proti umlčování lidí a webů, kteří nehlásají to co Vy a vám podobní, tu pravdu, to je podle vás jasná ruská propaganda.
    Takže potřetí záměrná lež. To se nestydíte, lhát? Opravdu si myslíte, že stojíte na té správně straně, když kvůli tou musíte lhát?

    Vzpomět na pár normálně mediálně známých skutečností, to už jsem podle vás placený Kremlem.
    Jenže vy jste nevzpomněl na skutečnosti. Vy jste vzpomněl na propagandu, kterou o tom šíří Rusko. Tu něco vynechá, tu si něco přidá, tu něco překroutí. Kdybyste to psal jenom jinak, než jak se to skutečně stalo, netvrdil bych, že pomáháte Rusku. Ale když vy to píšete přesně tak, jak šíří ruská propaganda…

    Mimochodem, nikde jsem nepsal, že jste placený Kremlem. Vždycky jsem napsal, že to můžete dělat nevědomě. Není vám to hloupé, takhle lhát?

    Chováte se jak v 50' Vaš nebo Grebeníček. Samý diverzant a nepřítel lidu tady ...
    A znova další lež. Já jsem nepsal „samý“. Píšu o konkrétně o vás, a vy to zase lživě vztahujete na všechny ostatní.

    Ještě tak tu mít svobodu, to by Putinovi přesně vyhovovalo ;-)
    No tak to, že se tu můžou beztrestně šířit libovolné lži v libovolném množství, to Putinovi vyhovuje. Vždyť je to podstatná součást jeho válečné strategie.

    Ve finále voláte po cenzuře stejně jako Putin a putinovci v Rusku.
    To je lež.

    Bylo by to i vtipné, jak jsou si totalitníci podobní, kdyby hloupost nebyla v této situaci nebezpečná ....
    Tak se zkuste zamyslet jenom nad tím, co je pro nás právě v tuto chvíli větší nebezpečí. Jestli ruská vojska 100 km od Slovenských hranic a Putin s atomovým kufříkem, nebo to, že si nemůžete číst dezinformační web na původní adrese, ale budete muset hledat jeho novou adresu.

    Varujete před jakousi domnělou budoucí totalitou, ale vůbec vám nevadí diktátor, který rozpoutal horkou fázi války tisíc kilometrů od nás – naopak opakujete jeho propagandu (přestože to třeba neděláte záměrně).