Hlavní navigace

Názor ke zprávičce CZ.NIC začal zveřejňovat seznam domén vyřazených z DNS od R.Y. Pák - Legitimní názorový proud se dá definovat jako takový,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 4. 2022 16:19

    R.Y. Pák

    Legitimní názorový proud se dá definovat jako takový, který vychází z dostatečně vysokého poměrného zastoupení jeho nositelů v populaci. Když má strana v parlamentu třeba 10 - 20%, pak by mělo být normální, aby se její pohled na věc diskutoval v hlavním zpravodajském proudu. Nevím, zda jste si vědom toho, že některé západní demokracie (např. Německo a Švédsko) tento přístup zavrhly a místo toho používaly koncepci tzv. sanitárního koridoru: názory vybraných stran se nesměly do hlavního zpravodajství dostat. A pokud je tam redaktor propašoval, tak byl propuštěn. Jako aktivista s černobílým viděním světa nad tím možná zajásáte. Já nad tím nejásám.

    Pokračování této diskuze nemá smysl, protože neschopnost se vcítit do odlišných názorů je z vašich příspěvků zřejmá. Vy žijete ve světě pravd, lží a ničím mezi tím. Nejste sám, řada osob s autismem to vidí podobně jako vy. Ale kromě nich je tu i spousta lidí, kteří si uvědomují, že svět je složitější.