Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Další žebříček nejčastějších hesel potvrzuje stejné chyby od mmartin - Vzdy kdyz ctu neco podobneho, tak si rikam...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 12. 2010 19:36

    mmartin (neregistrovaný)

    Vzdy kdyz ctu neco podobneho, tak si rikam jak muze autor udelat takovy zaver. Mam otevreno asi 80 online uctu ve vsem moznem. Ve vsem moznem mam uplne nejstupidnejsi heslo jake jsem byl schopen vymyslet. Napr - chcete tahat volne fotky, musite si zalozit ucet, chcete tahat zvuky, ovladace atd... dnes po vas kdejeka blbost vyzaduje registraci.

    Je mi uplne suma fuk, jestli si pod mym heslem nekdo stahne nejaky driver a heslo tomu odpovida a vzdy odpovidat bude.

    Navic kdo vi jak hromada techto serveru hesla uklada. Polovina z nich beztak jako plaintext. Takovym zabarum sve silne heslo rozhodne nesverim. A pamatovat si nebo zapisovat 80 silnych hesel ??? To po mne nikdo nemuze chtit!

    Ze vsech tech registraci mam jen tri silna hesla, k prihlaseni do meho pocitace, k memu emailu a do me banky. Vsude jinde je to jen saskarna ktera zdrzuje. A pokud nekdo priste louskne databazi uzivatelu kteri si ze serveru xyz stahuji drivery bude mezi nimi i to moje heslo 12345 cos to janku cos to sněd.