Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Debian pro jistotu odstranil klíče vývojáře zatčeného v Rusku od hugochavez - null "O ostatních věcech, jako do 15 minut známe...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 4. 2017 1:02

    hugochavez (neregistrovaný)

    null
    "O ostatních věcech, jako do 15 minut známe i viníka, rakety nachystány, blesková pitva v "nezívislém" :-D Turecku a raketový útok na základnu kde by potenciálně mely být další takové látky . . . To je tak zfušované, že to ani není k smíchu. To by fungovalo tak v 90. letech => 5 prohlíšení, žádné debaty, jejdiný zdroj CNN. Ale dnes?"

    Je zajimavy ze nikoho nenapadlo zapnout mozek= proc by mel Assad pouzit chemicky zbrane a znepratelit si pul sveta kdyz drzi pevne celou zapadni nejprumyslovejsi Syrii, za pomoci Rusu, Hizbolahu a Iranskych gard cisti dalsi uzemi a v podstate postupuje na vsech frontach??
    Navic zplynovat mestskou cast kde je velke riziko ze zabije vlastni obyvatelstvo ktere je v podstate rukojmim posuku z ISIS a tzv. "umirnene opozice" (coz je casto jeste vetsi verbez nez ISIS) ?? Proc by to clovek s jeho intelektem delal?

    Na druhou stranu je zajimave ze Iracani pri dobyvani Mosulu pred par dny objevili skladiste chemickych zbrani............ ktere tam rozhodne nezbyly z dob Saddama ale nekdo je magorum z ISIS dodal.......kdopak asi?

    Americani uz jednou Mosul meli obsazeny, ze by se stahli a nechali tam depot chemie anebo by jim uniklo ze tam neco takovyho je se mi nezda pravdepodobny, cili to tam nekdo dodal v poslednich par letech...........a kdopak vyzbrojuje a financuje svate bojovniky z ISIS...??