Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Dell experimentuje s Ubuntu na svém ultrabooku od Vít Šesták (v6ak) - Tak jedna poznámka pro SpookYho: Když by to...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 5. 2012 10:14

    Vít Šesták (v6ak)

    Tak jedna poznámka pro SpookYho: Když by to teda bylo přání tolika lidí, můžete si založit firmu, která by na přání zákazníků takto přeprodávala notebooky bez OS. Klidně by mohla mít i o něco větší marže. Myslím, že redakce Rootu by vám ochotně vydala zprávičku. Můžete napsat i na http://contact.v6ak.com/ - pokud budete fost rychlý, možná bych se brzy stal i Vašim zákazníkem. Líbil by se mi tento notebook bez Windows: http://interlink.tsbohemia.cz/notebook-dell-inspiron-queen17r-17-3-core-i7-2670qm-6gb-640gb-gt525m-s-2gb-dvd-rw-wifi-bt-cam-w7hp-64bit_d140209.html . Případně by mohl být třeba i bez dedikované grafárny a dalších (pro mě) zbytečností, ale smířím se s nimi.

    Neberte to jako výsměch. Možná tu máte jen díru na trhu, na které můžete vydělat. Jsem ochoten zaplatit třeba i o lirt méně za notebook bez Windows, ačkoli OEM licence je cca dva litry. jako průkopník byste toho mohl zpočátku využít. Pokud budete dělat objednávky až v případě dostatečného zájmu, nebudete mít ani velké počáteční náklady. Chci ale říct, že je lepší se do něčeho reálně pustit než snít o zásahu úřadů. Každý nedostatek na trhu je příležitost jej napravit a vydělat na tom.