Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Doplněk umožní na Chrome OS spustit libovolnou Android aplikaci od Lael Ophir - Ad 1 - o commercial channel se zmiňují...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 9. 2014 23:17

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad 1 - o commercial channel se zmiňují pod Distributor Track. Například prodeje od výrobce koncovým zákazníkům tam určitě nejsou, a vzhledem k tomu malému procentu okrytí trhu tam toho chybí daleko víc.
    Ad oni maj presny prodejni cisla z toho cca 12% trhu - ta ovšem nic nevypovídají o celém trhu. Koukněte se na pojem reprezentativní vzorek. Ve zkratce: když si uděláte statistiku prodejů potravin na benzínkách, mohl byste z toho nesprávně vyvodit, že Češi kupují hlavně čokolády, balenou vodu a kolu. Ve skutečnosti to ale o prodejích potravin v ČR neříká vůbec nic, protože vzorek (prodeje potravin na benzínkách) není reprezentativní. Podobně nejsou reprezentativním vzorkem prodeje všech potravin v Praze a Brně, nebo v diskontech.

    Ad 2 - Motorola je zrovna z těch solidnějších výrobců. Například Acer a ASUS jsou na tom hůř. Pokud jde o malé asijské výrobce produkující telefony pod "značkami" Momorola, HTE, Viber apod., tam to asi ani nemá smysl dál zkoumat :)
    http://www.computerworld.com/article/2476223/android/android-upgrade-report-card--kitkat--six-months-later.html