Hlavní navigace

Názor ke zprávičce EU chce trestat lidi, kteří budou hledat terorismus od jucas - Tak takový terorista si nejdříve v obecném vyhledávači...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 10. 2007 10:30

    jucas (neregistrovaný)
    Tak takový terorista si nejdříve v obecném vyhledávači vyhledá slovo "genocida", přečte si jeho definici, a ujistí se, že jeho akce nebude v porovnání s historickými genocidami vypadat nějak nezajímavě. Už podle tohoto kroku se správný terorista pozná, ostatně každému teroristovi jde převážně o genocidu - všimněte si, že při posledních činech chtěli teroristé vyhubit např. všechny bussinesmany, hasiče nebo uživatele metra.
    Poté vyhledá klíčové slovo prostředku, kterým chce spáchat svůj hrůzný čin. Také,jak jinak si takové věci pořídit, než naťukáním jejich jmen do vyhledávače. Ale nemusíme zůstat jen u slov jako "bomba", "virus", "jed".
    Rozšiřme tento seznam na všechny zlé a temné teroristické prostředky, kterými mohou teroristé terorizovat, např. "chemikálie", "sekera", "nůž", "kus klacku", "igelitový pytlík", "aktivní blbec".
    Proto pro vaši bezpečnost si každý jistě nechá naistalovat přislušnou monitorovací aplikaci, kterou pro EU bude nezištně spravovat NSA, dle které jdou největší informační uzly teroristů přes počítače společností expandující na nové progresivní zahraniční trhy.
    Možnost, že budou teroristé takto odhaleni jim zkazí chuť k páchání dalších teroristických činů a celý svět bude šťastnější, mírumilovnější a ekologičtější.

    -- tak takto si představuji příslušnou zprávu EU, jejíž vypracování samozřejmě stálo několik miliónů EUR. Brzy se ukáže, že Orwell byl pěkný břídil.