Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Evropská komise navrhne zrušení střídání času od Petr M - Sociální inženýr je ten, kdo používá emoce skupiny...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 9. 2018 18:19

    Petr M (neregistrovaný)

    Sociální inženýr je ten, kdo používá emoce skupiny lidí nebo jednotlivců k tomu, aby je nějak manipuloval ve svůj prospěch.
    Do závorek můžeš doplnit slovo, co ti vyhovuje.

    Strach - "Koukej, jaký jsem chudáček, co mě ti (cikáni) udělali! (Slepici) (ukradli) a (sežrali)! Vidle a hrr na ně, než i tobě (vyplení) (kurník)! Oni (kradli), tak se na nich zahojíme!" - výsledky verze s židy jsou vidět v Osvětimi.

    Soucit - "Koukej, jak si na mě ti (novináři) zasedli a jak píšou, že jsem (řídil opilý). Vůbec to není pravda, jenom hledají, jak ubližovat! A já mám kvůli nim problémy a musím (skončit ve funkci)" - nezávisle na sobě několik politiků a dalších exotů, cílem je zůstat u koryta.

    Naděje - "Holky, a víte, že (ve vás zůstane háček po bývalých partnerech)? A to vám bude znepříjemňovat život. Ale nepodléhejte panice, mám řešení. (Odháčkování.)" - Guru Jára

    Vztek - "Hele, jak se tady ti (imigranti) roztahují! Se*rou se sem ve velkým a (zabíjí koťátka)..." (Ovar, Bureš, Pitomio hledají podporu voličů s IQ houpacího koně)

    A další, jako třeba chtíč, zvědavost,...


    Hrát si na ublíženýho, aby vzbudil soucit a skrz něj dosáhl odpuštění, protože udělal kravinu a nemá koule to přiznat, je klasika. Pokud je jediný důkaz jeho tvrzení, tak sorry.