Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Gmail musí vydat i data uložená v Evropě, rozhodl americký soud od NULL - @turi No to víš že jsi ťal do živého,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2017 13:43

    NULL (neregistrovaný)

    @turi

    No to víš že jsi ťal do živého, protože jsi se na mě opáčil jako na člověka, jaké nemám rád - věčné remcače kteří ne všechno kadí. Poctivě chodím k volbám a i když je to kokrát k zblití, tak se snažím objektivně sledovat národní i světovou politiku i dění, abych mohl, až na to přijde, dělat nějakým způsobem informovaná rozhodnutí. Proto mě to tak vytočilo a proto taky vím, že jenom šťourat se nestačí a spousta vyšťouraného se zase zašťourá zpět, případně se s tím spíš manipuluje jak se někomu hodí - ne že by to byla novinka, řekl bych že je to důsledek politických bojů a zapojení společnosti - no, já tím chtěl jenom říct, že když už se můžeme šťourat, tak ať to taky k něčemu je. Na tozdíl od drtivě většiny si dobře uvědomuji, že tak jak je přirozená snaha politika nebo zájmové osoby usurpovat si co nejvíce moci, ať už politické nebo faktické, zásluh, zisku a kdoví čeho ještě, tak naším, občanským, zájmem, je jim toho dovolit co nejméně a kontrolovat je co nejvíce. A k tomu je dobré to šťourání. Jenomže jenom šťourat rozhodně nestačí a ostatně to jde každý den vidět. Má to i jiné aspekty, ale to nechci řešit a už vůbec ne se v tom patlat . . .
    Omlouvám se tedy za ten konfrontační tón, ale v podstatě mi to připadlo jako podsunutí něčeho co jsem neřekl a na základě toho obžaloba z blbosti a kdoví čeho, tak jsem se začal hned bránit.