Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Gmail přestane číst vaše e-maily kvůli reklamě od NULL - 2. Hoštěné komunikační služby "Osobní údaje získané společností Google...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 6. 2017 11:32

    NULL (neregistrovaný)

    2. Hoštěné komunikační služby

    "Osobní údaje získané společností Google mohou být uloženy a zpracovány na území Spojených států nebo jiné země, v níž mají společnost Google nebo její zastoupení prostředky pro zpracování. Použitím hoštěných komunikačních služeb zákazník souhlasí s převodem, zpracováním a uložením těchto informací."

    To pochybnosti moc nevyvrací bych řekl . . .

    Ostatně o

    "Pokud nahrajete, odešlete, uložíte nebo přijmete obsah do nebo prostřednictvím našich služeb, poskytujete společnosti Google (a subjektům, se kterými společnost Google spolupracuje) celosvětově platnou licenci k užití, hostování, uchovávání, reprodukování, upravení, vytvoření odvozených děl (například děl, jež jsou výsledkem překladu, přizpůsobení/a­daptací či úprav provedených za účelem jeho lepšího fungování v rámci našich služeb), komunikaci, publikování, provozování a zobrazování na veřejnosti a distribuci takového obsahu Práva, která touto licencí udělujete jsou užita za účelem provozování, propagace a vylepšování stávajících služeb a vývoj nových služeb. "

    https://www.google.cz/intl/cs/policies/terms/regional.html

    se tam nehovoří vůbec.
    Jenom dole odkaz Smluvní podmínky který ale vede, alespoň ode mne, na 404.

    To taky moc důvěru nebudí.