Hlavní navigace

Názor ke zprávičce GnuCOBOL 2.2 nová stabilní verze po osmi letech od Lenin POWER! - Ja pro vas dva nemam vyuziti. Co by...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 9. 2017 12:57

    Lenin POWER!

    Ja pro vas dva nemam vyuziti. Co by jste chteli pro mne delat? Mainframy neumite / nechcete a delat veci jako J2EE v nejake firme co jsem koupil podle mne nema moc cenu, takovy mista najdes vsude.

    Pokud se jedna o to ze by jsme spolu podnikali tak na to nejste vhodni kandidati se kteryma bych do neceho sel. Prymek je presvedcen ze vsechno delam spatne, takze ten kdyby mel v ruce rozhodovaci pravomoce tak by to delal tak jak tomu veri a slozil by to. S podobnyma lidma jsem to uz zkousel mnohokrat najivne jsem si myslel ze kdyz je to schopny chlapik tak ze ho presvedcim aby se vzdal sveho zpusobu mysleni no a nedopadlo to. Brani si svuj mindset do posledni kapky krve i kdyz objektivne vidi ze to nefunguje. Snazi se hlavou prorazit sejf.

    Tobe rume bych s tim managementem veril vic. Abys ale neco rozjel z nuly a dostal se tak na $1,5m obratu odkud uz to pojede samo, to je hodne ale opravdu hodne prace. Jakmile si jednou zvyknes na pohodlny zivot tak uz to psychicky nedas. Ja jsem si cely zivot daval extremni pozor na to abych nezpohodlnel protoze jsem videl ze skupina lidi ktera je ochotna opustit sezeni v rozjetem vlaku a zacit tlacit svuj vlak je extremne mala.

    Rozjezd podnikani z nuly obnasi ze dva roky proste makas 16 hodin denne 7 dni v tydnu az se z tebe kouri aby ses to naucil. Kdyz to neumis trva ti to den a pul, kdyz uz to umis mas to za deset minut. Je ti jasna rovnice neudelas = nezeres. Delas to rad protoze te to bavi a chces byt nejlepsi. Jakmile zacnes uvazovat ze nejak pracujes moc a mel by jsi mit balanced life - po mirne praci kvalitni odpocinek za penize investora tak to nedas. Nezavisi to na schopnostech ale na psychice a ochote se ucit. U starsich lidi ze problem ze to co znaji jim brani v nauceni se neceho noveho.

    Jakmile touzis po tom mit balanced life - prace vs odpocinek tak to nedas. Jako podnikatel mas porad jenom praci, ktera te ovsem desne bavi, takze je soucasne i zabavou. Neustale se snazis vytvaret nejake hodnoty protoze je ti jasne ze kdyz nemas nic v ruce tak te nikdo platit nebude.

    Jakmile se naucis instinktivne vyhledavat tepla mistecka kam bys to zaparkoval a profitoval z obsazene pozice tak proste byznis ani nerozbehnes a rozbehnutej byznis ti sebere konkurence. To nejdulezitejsi chudoba, touha byt nejlepsi za kazdou cenu - to lidem dat nemuzu a to ze dostanes nejake prachy od investora ty ti v tom nepomuzou, to neni zlaty proutek kterym mavnes a vsechno je hotovo.

    Kdyz nebudes chtit byt nejlepsi tak skoncis s firmou ktera jen preziva.