Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Google bude sledovat vaše platby, aby mohl říct, které reklamy fungují od khk - > Jestli to chápu správně, Google chce spárovat...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 5. 2017 14:03

    khk (neregistrovaný)

    > Jestli to chápu správně, Google chce spárovat čísla karet ze kterých jsou realizovány platby s číslem telefonu který uživatel používá a se sledováním pozice onoho telefonu.

    Diky za informovany nazor! Tj. pokud neprovedu platbu kreditkou z telefonu, mohl bych byt v "bezpeci"?
    Bohuzel si platim nektere ggli sluzby, takze o me vedi vse.

    > Zajímavé, že se proti tomu ani nezvedá vlna odporu - lidi jsou už asi dostatečně ochočení, jinak by totiž nikdy nemohli tolerovat narušování soukromí v tak absolutní míře (STB proti tomu byla jen rudý hadr)

    Lidi jsou tupy debilni ovce, hlavne, ze je neco zadarmiko! Nemam z toho dobry pocit, zajimalo by me, jestli se nam to, jako civilizaci vymsti, nebo jestli driv prijde neco jinyho (malo deti, nelegalni uprchlici,...)

    Obcas EU alespon v necem zafungovala a temto firmam smirovani trochu pristrihla, lide nezareaguji, poslanci CR tez ne, tak treba ta eu jeste.

    > Vítejte ve světě 1984 - sice možná se zpožděním dvou generací, ale o to důmyslnější realizací...

    K tomu Orwellovi, byl jsem docela dost vydesen pred par dny tady na tomhle serveru!! Nekdo napsal do fora vlakno to tom, jak jedna socyalni syt po nem pozaduje kopii obcanky a jak uz je to trosku moc! Nez jsem mu stacil odpovedet, vlakno zmizelo.
    Zalozim jsem nove vlakno s nadpisem neco jako "WTF centzura i zde , k vlaknu vzrusili mi ...sit", ani to vlakno se nevlozilo. Pritom forum ocividne funguje.

    TL;DR: ani zde neni vse tak, jak se tvari, mozna je to vse uz kontrolovana informacni bublina.