Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Google bude sledovat vaše platby, aby mohl říct, které reklamy fungují od Ivan Nový - Právě to ovlivňování hlavního proudu je základ každého...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 5. 2017 6:52

    Ivan Nový (neregistrovaný)

    Právě to ovlivňování hlavního proudu je základ každého socialistického průšvihu. On ten hlavní proud jde správným směrem optimálního využití dostupných zdrojů, jeho ovlivňování pak znamená poruchu, tedy neoptimální rozdělení zdrojů. Poruchy se kumulují, zdroje ubývají, následuje krach.

    Viz Německo. Jistá míra xenofobie je žádoucí, když hlavní proud xenofobie zbavíte, tak společnost ztratí obranné mechanismy a je nájezdníky ovládnuta a dobyta.

    Jednotlivec není schopen v reálném čase rozhodnout, jakým směrem by se měl hlavní proud pohybovat a to platí jak pro vůdce, či demokratickou vládu, tak pro nějakou obří globální firmu. Z hlediska toho ovlivňování mají totiž jen potenciál jednotlivce.

    Totalita není špatná proto, že lidem bere svobodu, ale jen proto, že nefunguje a vede společenství k ekonomickému a kulturnímu krachu. Je to zlo. Společenství bez svobodné vůle jednotlivců ztratí kognitivní schopnosti a dostupné zdroje prohýří.