Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Google bude sledovat vaše platby, aby mohl říct, které reklamy fungují od Petr - Pardon, ale jsem zvědavý: Co je "teoretického" na věcech...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 5. 2017 12:26

    Petr (neregistrovaný)

    Pardon, ale jsem zvědavý:
    Co je "teoretického" na věcech které se skutečně staly (financování nacismu/komunismu bankami, banka co jde na ruku oligarchovi (jedno že je to zrovna Babiš), praní peněz drogovým kartelům jako Sinaloa, atd.) ???
    Nebo to ("netreba ziadnu pomocku v podobe konspiracnych teorii ") říkáte jenom tak, protože se bojíte v očích ostatních spárování s lidmi kteří si vytvářejí své názory na základě faktů* - a tak se raději držíte obecných frází ?

    Toto není útok, souhlasím s většinou toho co jste napsal (dokonce jsem vám dal +1), skutečně mě zajímá jak tyto věci vnímají ostatní.

    * Ano, někdy to přeženou a přijdou s hovadinami typu "NASA nikdy nebyla na Měsíci - celé to byl podvod", či různá UFA, atd. - tyto kraviny je ale většinou jednoduché odfiltrovat, zbytek už jsou pak hypotézy na základě faktů vytvořené na stejných principech, jako když policista v rámci vyšetřování utváří z důkazů hypotézy a postupně je ověřuje, až se nakonec dobere pravdy.