Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Google v USA nabídne uživatelům test na depresi od Ivan Nový - No nabízeli ji v roce 2010, po katastrofě,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 8. 2017 18:19

    Ivan Nový (neregistrovaný)

    No nabízeli ji v roce 2010, po katastrofě, jejich špionážní středisko nahrálo komunikaci letadla při letu z Varšavy až do začátku komunikace s věží ve Smolensku. Na polské straně o ni nebyl zájem, jak se zjistilo při auditu tajných služeb po zvolení dnešní vlády.

    Tusk nevládne, ale vliv rozpušťené WSI (polské vojenské tajné služby orientované na Rusko) je v polském deep state stále silný. A Tusk byl a je jejich protege. Prezident Duda, který Polsko zradil, možná taky, proto se zdráhá publikovat dodatek ke zprávě o WSI i když to byl jeho volební slib.

    Poský deep state navázaný na Rusko přes bývalé komunistické aparátníky ovládá stále i soudy, proto snahy o denacifikaci polských soudů.

    To zda Smolensk se dostane až před soud bude záležet na USA, zda to bude vyhovovat jejich zájmům, zdá se, že v tom smyslu Kaczyňski dostal určité přísliby, uvidíme. Druhá možnost je, že Tuska potopí sami Rusové, až se ho budou chtít zbavit a potom přirozeně Smolensk vyplave na povrch.