Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Google zaplatil dva vývojáře, kteří mají zlepšit bezpečnost linuxového jádra od nil nil - @Filip Jirsák V čem je to jiné? Jiné je to...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 2. 2021 11:42

    nil nil (neregistrovaný)

    @Filip Jirsák

    V čem je to jiné?

    Jiné je to v tom, že to první znamená něco úplně jiného než to druhé, to prví bylo napsáno a to druhé jste si prostě vymyslel.

    Zase jednou? Vy jste mi zatím nikdy žádnou lež nedokázal.

    Prokázal a nyní znova: tvrdit, že málokdo pochybuje znamená Poleno si všiml až teď je lež. Že to do úmoru popíráte na tom nic nemění.

    No a? Obecná ustanovení podle vás nejsou platná, nebo co jste tím chtěl říci?
    Já jsem ale netvrdil nic o tom, že byla porušena smlouva nebo zákony.

    Ano, prostě jste zkusil lacině odkaz na obecná ustanovení. Nevyšlo. Jak evidentně nevíte, tak Twitter i Parler mají s Amazonem své vlastní smlouvy. Jejich obsah je sice neveřejný, pokud vím, ale jak v podání, tak proti podání (neznám česky překlad) byly jejich citace a odkazy na ně - v odůvodněních.

    Co si vymýšlíte, jaká manipulace? Já jenom předkládám fakta. Že se vám fakta nelíbí je váš problém.

    Nepředložil je vůbec nic. Absolutně nic - jenom doměnku, že jsem si něčeho všiml poprvé, nějaké bláboly o <něco> vs. demokracie a zkusil jste odkaz obecné podmínky Amazonu. To mají být předložená fakta?:

    "Pane Jirsáku, to, že si něco fakt myslíte z toho ještě nedělá fakt", leda byste si z toho jako obvykle vykopírovat "něco fakt", podrobil to vaší analýze a zkonstatoval, že "fakt" znamená přece "fakt" .... no ....

    A dál už bych se jenom opakoval, pořád jenom dál kupíte nesmysly ... skutek je pořád stejný, viz. "Nepředložil je vůbec nic. Absolutně nic - jenom doměnku ..."

    27. 2. 2021, 11:44 editováno autorem komentáře