Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Herní série Saints Row pro Linux je kompletní od Lael Ophir - Ad zvanis o tom ISO, ktery M$ sam...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2016 14:43

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad zvanis o tom ISO, ktery M$ sam nedodrzuje - vy zřejmě žvaníte o něčem o čem tradičně nic nevíte. MS Office podporuje ISO/IEC 29500:2008 od verze následující po uvedení standardu.

    Ad Zvanis o tech formatech, ktery jejich puvodce neumi otevřít - jaký průvodce? Už ty houbičky nechte, nedělá vám to dobře.

    Ad Zvanis o tom otevreni specifikace, kde 1/2 formatu neni zdokumentovana - jaká konkrétní "polovina" není dokumentovaná? Tohle skončí jasně: opět lžete.

    Ad kernel casto meni API ... a proto se dycky 10 let dohadujou, jestli to 10 let nepouzivany uz maji vyhodit, protoze to mozna jeste 1 nebo 2 appky pouzivaji - no jistě. Asi proto se balíčky vydávají pro konkrétní verzi konkrétního distra, a snaha rozchodit je kdekoliv jinde je sázkou do loterie :)

    Ad uzasnej napad, ze se vzorce v excelu prekladaj - to se při lokalizaci dělá. Kdo neumí anglicky, tomu názve funkce AVERAGE() moc neřekne, kdežto PRŮMĚR() mu bude jasný.

    Ad 1/2 roku stara tiskarna nefunguje - která konkrétně?
    Ad Zajimavy, na tuxovi zadny drivery od vyrobce nemam ... a funguje - generické PCL drivery si můžete nainstalovat i pod Windows. Samozřejmě pak ztratíte funkcionalitu specifickou pro danou tiskárnu (potisk DVD, duplexní tisk, sešívání výstupů atd.), stejně jako na Linuxu.