Hlavní navigace

Názor ke zprávičce HitHitová kampaň na téměř desetileté soudní výlohy majitele ukradeného notebooku od Filip Jirsák - Tohle prostě nelze akceptovat. Nelze akceptovat povinnost, kterou...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 11. 2020 15:42

    Filip Jirsák

    Tohle prostě nelze akceptovat. Nelze akceptovat povinnost, kterou fakticky nejste schopni splnit a hlavně k tomu nemáte žádné zákonné prostředky. Toto je jedna z dalších pastí, do které kdykoliv může kdokoliv spadnou.
    Co na tom nelze splnit? Nelze se zabývat tím, odkud kupuju zboží z druhé ruky? To jako nevím, jestli stojím v bazaru, který má normálně venku vývěsní štít, na dveřích uvedený název a IČO? Nebo nevím, jestli to kupuju na inzerát pře internet na známém inzertním serveru? Nebo nevím, jestli to kupuju od chlápka na ulici, o kterém nic nevím?

    A vážně se nebudete zajímat o to, jaké zboží kupujete? Takže vám někdo nabídne notebook za 11 tisíc, vy ho koupíte a ponesete domů a už se budete těšit, až to rozbalíte a zjistíte, jestli je to jenom nabarvený karton, nebo jestli je to opravdu aspoň šasi notebooku, případně jestli to fakt půjde spustit?