Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Hod serverem: fotky ze soutěže na Retrofestu od JmJ - Z jednoho pohledu to vypada, ze je veci...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 7. 2013 13:41

    JmJ (neregistrovaný)

    Z jednoho pohledu to vypada, ze je veci snadne prece darovat nekomu, kdo je jeste pouzije, ale ono to zas tak jednoduche neni.

    Jak tu uz nekdo psal, ucetne to neni uplne lehke a samotna operace najiti prijemce a darovani take nebyva nic moc. Ekonomicky je efektivnejsi to vyhodit. Bohuzel.

    Zazil jsem podobne stesky v pripade starych ziguliku. Obcas se nekdo v klubu zigulikaru "pochlubil" tim, jak na polnackach domrte dojezdil nejaky stary kousek, pripadne ze do karoserie nekolikrat zasadil krumpac. Vzdy se strhla vlna rozhorceni, ze je to skoda, ze prece nekdo by si tu strechu jeste vzal.

    Odrezat strechu, domluvit si predani, predat strechu, to vse da nejakou praci a cas. Nehlede na to, ze kdyz se reklo "tady je vrak, prijedte si pro nej tak jak je", tak nikdo najednou nic nechtel. Pocitam, ze v pripade, ze by nekdo rekl "mam ve Zdare nad Sazazou tri servery na darovani", tak by se lide taky moc nehrnuli. Prece jen vzit auto a jet pro to treba z prahy, se nejakemu studentikovi proste moc neoplati. A nez by to majitel vozil po republice, tak to radeji rozflaka, cimz zjisti, co to opravdu vydrzi a pak to vyhodi.

    Me taky zajimalo, jak tezke je udelat diru do strechy/kapoty auta, tak sem ji tim krumpacem proste vzal. A mam zkusenost do zivota, kterou bych jinak nemel :-).