Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Firma IBM chce koupit společnost Sun Microsystems od LENIN POWER! - Otazka je pro koho Sun je dobra koupe....

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 3. 2009 2:12

    LENIN POWER! (neregistrovaný)
    Otazka je pro koho Sun je dobra koupe. Sun by koupil dneska jen blb, vzdyt posrali co mohli. Technologie a napady mely dobry, ale neumeli je dotahnout dokonce.

    Spatne vedeni. Vyhozene prachy za mysql, oo, a podobne kraviny. Opensourcovat veskere produkty - sun nam nazorne ukazal ze OSS nefunguje, najdete si moje komentare, vzdyt jsem vam to psal. SPARC procesory a Solaris prakticky nikdo nechce; zadny z nasich zakazniku za polednich 5 let migroval na SUN, vsichni migrovali pryc.

    Co je dneska tak zajimaveho na Sunu pro IBM? Je to malinka firma ktera v nicem nevynika. Chapu ze kdyz IBM kupovali Lotus nebo Rational, ty opravdu neco dokazali, ale Sun? Vyhozeny penize, ja bych ho nechal s klidnym svedomim krachnout.

    Mam radost ze SUN konecne krachnul dlouha leta jsem mu to pral. I kdyz par produktu od nej jeste pouzivame. Za 10 let nebyli schopni udelat v Jave treba poradne GUI, podporu multimedii, nepadajici browser plugin a podobne. JavaFX je taky zabugovana, snad zadny z prikladu mi po chvili pouzivani nedokazal neschodit browser.

    Sun dal svetu NFS, Intranet a Javu.