Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Jak moc je Android vůbec Linux? od koudy - Android je uspesny – vite kolik mobilu vzniklo za...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 11. 2009 10:41

    koudy (neregistrovaný)

    Android je uspesny – vite kolik mobilu vzniklo za posledni 3–4 mesice co zacal byt android nejen vyvojova verze?! Myslim ze se tohle cislo je nekde kolem desitky a po novem roce az bude Android 2.0 to bude jeste o dost vice..
    Kolik mobilu bylo po pul roce po vydani windows ce? Myslim prvni verze?

    Kvalitni dokumentace je! Napriklad jadro je popsane tak, ze by se o tom nekterym komercnim projektum mohlo zdat. Qt je taky zdokumentovane jedna basen (to je jen par prikladu kde jsem neco hledal a programoval jsem v tom, abych nekecal hlouposti, ze balik xy ma man ze se pise program sam)
    Muzete uvest priklady jake knihovny/frameworky pro linux nejsou poradne dokumentovany?(==tak aby se podle toho dal napsat program)

    Z podpory a implementace se da uzivit firma docela slusne – podivejte se napriklad na Red Hat.. Ja vim, ze pro MS jsou Red Hat spolu se Sun a IBM jen nadsenci, ale zas tak spatne obraty nemaji..
    Proc by museli uvolnovat sve programy ktere vyvinuli a jsou jejich?! Oni akorat navic k tomu, ze si vyvyjeji sve applikace jeste prispivaji do OSS.
    Open source neni komunismus! Je to spise: „delejte si co chcete“

    Proc si myslite, ze chteji takto firmy pustit zilou konkurenci?
    <irony>Oni proste fungujou urcitym zpusobem, to ze to polozi MS je jen vedlejsi produkt</irony>

    W3C je opravdu jen takova mala organizace, ktera si keca jen tak do toho jak budou vypadat webove stranky. Neudrzuji ubec standardy ani je nenavrhuji a neschvaluji ze? Proc pouzivate v celem textu ohledne w3c slovo „doporuceni“ namisto „standard“? Copak HTML nebo CSS nejsou standardy? Mozna ne podle IEEE, to byste taky mohl rikat ze directx 10 je jen doporuceni jak psat hry a graficky/multi­medialni aplikace ;o)