Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Jak na kompilaci Wesnothu 1.6 od Ondřej Tůma - Ano.. 4 řádky, které obsahují kdo ví jaké...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 3. 2009 12:46

    Ondřej Tůma
    Ano.. 4 řádky, které obsahují kdo ví jaké zcela nelogické parametry ano... ale základní absolutně základní kombinace tří příkazů, kterou se dá nainstalovat téměř všechno ?

    Nicméně, Wesnoth v češtině je, hádám že je problém někde s kompilací jazyků nebo tak něco. Což je mimochodem právě ten případ, kdy bfu většinou končí. A pokud je schopen pátrat dál a zjišťovat co má udělat aby bylo vše jak má (kontrolovat logy, nastavovat přepínače, nebo dokonce opravovat skripty či kód), je už natolik pokročilý, že to není BFU a informace o třech naprosto standardních příkazech je pro něj zcela lichá naprosto nepoužitelná.

    Resp. jediný přínos toho článku je v tom, že je to určeno pro konkrétní distribuci kde si bfu připraví konkrétním způsobem prostředí. Ovšem pak pro jiného BFU na jiné distribuci je tento článek jednak nepoužitelným a druhak zmatečným.

    Opravdu nejsem člověk, který by takové články odsuzoval, jen mě přijde zcestné tvrdit o dotyčném návodu že je přenositelný na jinou distribuci, bo jediné co je přenositelné je obsaženo v každém README, přeloženo do všech jazyků a vystaveno na mnoha místech na internetu.