Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Jak udělat Windows rychlejší než Linux od belzebub - Opravdu me velmi urazi podobne „vtipy“ (tj: hahaha,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 8. 2010 14:32

    belzebub (neregistrovaný)

    Opravdu me velmi urazi podobne „vtipy“ (tj: hahaha, windows, hahaha, windows jsou spatne, hahaha, windows sou pomale, hahaha, ja mam linux, sem nejlepsi 1337) – akorat ukazuji jak jsou nekteri linuxaci zakomplexovani idioti.
    Pouzivam linux od r.1999 a tvrdim nasledujici:
    (1) WINDOWS sou RYCHLEJSI nez LINUX, protoze jejich gui je i dnes VYRAZNE, opravdu VYRAZNE rychlesi, lepe reaguje a v uzivateli vytvari pocit rychle odezvy. Naproti tomu linux bez preemptivniho kernelu a dalsiho vytuneni reaguje znacne line. To sou veci co vidi bezni uzivatele, ale klasicky linuxak to temer nepozna, a pokud ano, nepriklada tomu velkou vahu.
    (2) LINUX je RYCHLEJSI nez WINDOWS, protoze aplikace v nem bezi casto rychleji, jsou casto lepe prizpusobene danemu procesoru a lepe pracuji s pameti – napriklad u renderovani slozite 3d sceny, nebo kompilovani velkeho projektu se to pozna dobre. To ale vidi odbornici „klasicti linuxaci“, ale uzivatel to vesmes nema sanci zaregistrovat.
    A to je samozrejme zase jedno velke zjednoduseni. Takze prosim nechte si debilni vtipy pro sebe (nebo pro autori absolutne debilniho komixu co vychazi na rootu v patek vecer). Mam uz dost toho jak se diky podobnym pubertalnim vylevum musim stydet za to ze pouzivam linux.