Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Jak VW podváděl s emisemi od Chakat Nguyen Brownears - Jaderných elektráren snadno víc nepostavíš. Kecají do toho...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 5. 2017 15:38

    Chakat Nguyen Brownears (neregistrovaný)

    Jaderných elektráren snadno víc nepostavíš. Kecají do toho ekoteroristi. Ti samí, kteří by rádi víc elektromobilů. Jaderné palivo fuj. Ono není moc divu, když se pak musí řešit úložiště na dobu tisíckrát delší než běžně bývá stabilní společenské zřízení... To je sakra nejistota. A s thoriem se stále jen experimentuje.

    Ani vodních elektráren o moc víc nepostavíš. Kromě ekoteroristů do toho právem kecají i místní obyvatelé, kteří žijí tam, kde má být voda, nebo poblíž, kde je to ovlivní.

    A větrné elektrárny nelze stavět všude. Ještě obtížněji bez vodních, přečerpávacích, uhelných a atomových, které by dorovnávaly výkyvy způsobené větrnými. Krom toho sekají ptáky a vytvářejí infrazvuk.

    Ani solární nepostavíš všude. Kecají do toho... no, kde kdo, zvlášť, pokud se staví na zemědělské půdě. Snad jedině obsadit solárními panely střechy nad parkovištěm, to by šlo. Alespoň dokud nějakého idiota nenapadne ze solárních panelů stavět "Solar Freakin Roadways".