Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Jak zjistit hesla uživatelů? Stačí přijít s kamerou a zeptat se od Jarda_P - Tak existence bozi byla jiz davno spolehlive prokazana...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2015 20:38

    Jarda_P

    Tak existence bozi byla jiz davno spolehlive prokazana pomoci bananu, ze jo. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ea6w3zp-dYY#t=565 Takze ucit ve skolach darwinismus by prece bylo proti zdravemu rozumu.

    Jinak s tim ucenim psani to neni az tak horke. Oni tam hlavne uci trochu cist a pak to, jak projit ty jejich standardizovane testy, coz se bez minima cteni neobejde. Po skole pak vsichni jeste lecos zapomenou a vysledkem je, ze v Detroitu je skoro polovina Americanu prakticky negramotna a jinde to asi nebude lepsi, akorat to tam asi oficialne nezjistovali.

    Do USA si asi nezaletim, USA jsou na seznamu zemi, kam bych se chtel podivat, nekde u konce, tesne pred Saudskou Arabii a Severni Koreou. Jeste bych zkousl, ze se mne v dotazniku ptaji, jestli hodlam v USA pachat terorismus a jestli pasuji bazuku, ale ty otisky prstu jsou uz prilis silna melta.