Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Ještě jeden benchmark Ubuntu ve Windows 10 s Aniversary Update od NULL - Hele, o tom, co je konkurenční boj a...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 8. 2016 9:26

    NULL (neregistrovaný)

    Hele, o tom, co je konkurenční boj a proč se z takových věcí, i když běžně existují, zvedá slušnému člověku žaludek, jsme si už my dva psali. Jen abych ti ze záplavy té tvé agitace upomenul, napsal jsem ti tehdy, a nadále si zatím stojím, že to, že je konkurenční boj a podobné sviňárny, tak jak je podává MS a jemu podobní, k zblití, přesto že to není raririta a i když to není rarita, nevím, proč bych to jako slušný člověk a uvědomělý obyvatel této planety měl podporovat. Musel bych být stejná svině jako oni, nebo ti, kteří je v tom podporují.

    Nevím o tom, že bych psal něco o mind control nebo Chemtrails. Mimochodem jestli si myslíš, že zájmové skupiny nevyužívají nejmodernějších prostředků k dosažení svých cílů, tak ti závidím - musíš mít hezký život jako štěně, které si myslí, že potrava zniká v misce - a to je vše, nebo jako ovce, které řekli, že za ohradou nic není a tak se spokojeně dívá do země a pase se. Na Biderbergu prostě akorát domlouvají, jak prosadit své zájmy - samozřejmě ve výsledku na úkor Nás ostatních. Tobě to třeba nevadí, mě ano, protože dokážu zhodnotit důsledky takového jednání ve velké šíři. Ostatně ať si každý jezdí kam chce, to že se mi to nelíbí zase můžu já.
    Použil jsi na mě argumentaci dohnáním do absurdity, ale nic jsi vlastně neřekl. Tato argumentace je podlá a používají jenom zmetci a podlí sráči - úmyslně a pak hajzlíci od kosti - neúmyslně. Mě to ale nezastraší, své názory nemám proto, aby se všem líbily ale přišel jsem k nim vzděláním, pozorováním, přemýšlením a poučením se.

    PS: Včera, jsem po nějaké době zapnul pracovní win10 a zabojoval si s aktualizacema, ovladačema atd a chtěl jsem ti hned pod první tvůj příspěvek napsat, že jako MS agitátor musíš být totálně vylízaná p.ča i kdyby mě měli zabanovat na rootu do konce života, ale po večeři a 10 hodiných spánku jsem se uklidnil a tak ti jenom napíšu: užij si to, takový jako ty se nakonec vytrestá sám . . .